KACHNA PO ŠUMAVSKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / DRŮBEŽ / DRŮBEŽ KACHNA / 




INGREDIENCE: 1 kachna (asi 2000g), kmín, 1500g kyselého zelí, 50g sádla, 150g cibule, 2 dl bílého vína, 200 g libového uzeného masa, zelená petrželka.POSTUP PŘÍPRAVY: Vykuchanou kachnu osolíme, okmínujeme a upečeme jen napolovic. Potom ji rozporcujeme a dusíme v kyselém zelí, do něhož jsme zamíchali kostky uzeného, zpěněnou rozkrájenou cibuli, vše ochuceno bílým vínem a osoleno. Při podávání sypeme zelenou petrželkou a jako přílohu dáváme vařené brambory nebo chlupaté knedlíky, přelité šťávou z kachny.

KACHNA PO ŠUMAVSKU. KACHNA PO ŠUMAVSKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1339 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz